woensdag 25 oktober 2017

Kerst labels


Hallo creatieve blogger,

Weet niet of jullie dat doen maar ik bewaar ook altijd de restjes van het papier in een lade, en als ik weer een kaart maak pak ik bijna altijd weer nieuw papier. Maar toch telkens weer alles bewaren van wat er over is.


Maak ik wel aardig wat labeltjes door het jaar heen en dan probeer ik ook weer deze lade te gebruiken maar meestal zit dan toch niet de kleur er tussen die ik eigenlijk zou willen gebruiken.
Maar voor de kerst label gebruik ik altijd de rest stukjes om het op te maken (alle kleuren van de regenboog komen langs met de kerst)


Voor dit jaar heb ik een stans van "Cottage Cutz - Christmas Tags" gekocht en ben ook vast aan de slag gegaan daar ik ook al wat presentjes heb gekocht. Ben gaan stansen met de lade op schoot, de stans heeft 3 labels en verschillende lossen afbeeldingen die je er zo op kunt plakken.


Zo als je ziet heb ik al aardig wat labels zo en mijn lade is al een stukje leger blijft toch zonde om dat mooie papier zo maar weg te gooien en op deze manier word het helemaal op gebruikt.

Gebruikte materialen : 

Diversen resten papier

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze labels en zo zie je maar zo kom je toch van al je restjes papier af.


Follow Me on Pinterest

4 opmerkingen:

Angela zei

Gave labels Wenda!
Dat zal een kleurrijk gezicht zijn straks onder de kerstboom :).

Ellen zei

Wat een vrolijk gezicht, al die gekleurde kerstlabeltjes!

Anneke Wijers zei

Leuk!!!

Aartje zei

Zo'n laatje heb ik ook, heerlijk om daar zo af en toe door heen te gaan. Jij hebt er hele leuke labels mee weten te maken.
Groeten, Aartje