zondag 28 februari 2016

Romantisch minialbum met pockets en kaarten.


Hallo vandaag mijn beurt om een blog post te verzorgen. 
Ik heb weer een minialbum gemaakt met pockets waar in dubble kaarten zitten en je minimaal 4 foto's op kwijt kunt. In totaal zitten er 11 van deze kaarten in het boek verstopt dus kun je 44 foto's kwijt. 
Ik heb het prachtige Mon Amour 12x12 Inch Paper Pad (4501213) gebruikt , perfect papier om een mooi album of layout mee temaken om zo de foto's van degene die je lief hebt  te verwerken. Het zijn weer een aantal foto's ik hoop dat jullie het leuk vinden ik je weer op de een of andere manier geinspireerd heb.
Een pocket met wat schattige klein journalling kaartjes 
De dubbele kaarten die in de pockets zitten. de binnen kant is ook bekleed. Ik heb het expres een beetje simpel gehaouden zodat wanneer de foto's opgeplakt worden je er nog wat bij kunt voegen wat bij de foto past.

Naast het papier van Graphic 45 heb ik ook gebruik gemaakt van de Xcut Corner Punch - 2 in 1 (5mm Radius) (XCU 257002) en de XCut Corner Punch - 2 in 1 (10mm radius) (XCU 257003),de Carta bella Yesterday Damask Designer Dies (CBYD35030)  en de Quickie Glue (XONB-11) Deze quickie lijm pen is super handig voor het plakken van fijne stansjes. Gewoon even over de achterjkant van je stanje tekenen en opplakken maar.
Follow Me on Pinterest


  

4 opmerkingen:

Wil Frutsel zei

Wat een karwei Linette, prachtig gedaan hoor met dat prachtige papier en mooie malletjes, top!!
xx Wilma

Aartje zei

Ziet er prachtig uit Lenet. Mooi papier van Graphic45.
Groeten, Aartje

Wenda zei

Heel mooi gedaan Lenet.

Hugs Wenda

Angela zei

Wat ontzettend gaaf gedaan Lenet.... wat een werk heb je er van gemaakt zeg; Top.... ik doe het je niet na :)