zondag 1 november 2015

Klein cadeautje

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik, Aartje, weer wat aan jullie laten zien.
Ik heb deze keer eens niet voor een kaart gekozen maar een klein doosje voor waxinelichtjes gemaakt.


De basis van dit doosje is kraftpapier. Ik heb het doosje gemaakt met een punchboard maar gewoon vouwen is ook heel goed te doen denk ik.

Ik heb in het kraft met een aurelie stans een cirkel gesneden. Vervolgens designpapier gepakt. Dit is prachtig roze designpapier uit een al oudere lijn van Aurelie: This is the season. Dit is papier op A4 formaat, dus voor veel doeleinden geschikt.
Ik heb ook hierin een cirkel gesneden, maar net een maat groter dan in het kraftpapier. Alle randen van het doosje heb ik bewerkt met de Aurelie blendingtool en distressinkt om het een wat oude look te geven.

Het doosje is afgemaakt met Aurelie Dennenappels. Die zitten met 3 maten in een pakje en er past er dus altijd wel 1 op je kaart of in dit geval doosje. Na het snijden heb ik ze ge-embost en voorzien van wat inkt door ze nog in de mal te laten zitten. De kleine hulstblaadjes zijn ook van Aurelie. Ik heb het doosje afgemaakt met wat plakpareltjes, belletjes en een roze lintje.Hieronder nog even de gebruikte materialen op een rijtje:
Aurelie Circle Nesting dies AUCD1007
Aurelie Dennenappels AUCD1022
Aurelie Winter bladeren AUCD 1021
Aurelie designpapier This is the Season AUPP1002
Aurelie bledingtool AUBT1001Morgen zijn we er weer met onze nieuwe challenge. Ik hoop dat jullie dan ook weer langs komen.Follow Me on Pinterest

3 opmerkingen:

Ellen zei

Schattig doosjes! Mooi die combinatie van roze met kraft. En waxinelichtjes zijn altijd leuk om te geven (of krijgen). Tot morgen, ik heb er zin in!

GerJanne zei

Hij is heel erg leuk! Ik heb het ook wel eens gemaakt en was verbaasd over de tijd die het kostte: relatief weinig! En je hebt zo een super leuk kadootje om weg te geven!
Groetjes,
GerJanne

Wenda zei

Wat een lief doosje is het geworden Aartje, Altijd leuk om weg te geven een kleine attentie.

Hugs Wenda