maandag 16 november 2015

Speciaal voor jou....

Goede middag allemaal...

helaas wat later dan voorzien, is hier dan toch mijn blogpost.

Ik kan het niet laten *grijns*.... voor mijn kaart heb ik weer één van die schattige stempels van ScrapBerry's gebruikt. Deze keer is het de vrouwelijke variant van de 'konijntjes' serie.

Bovendien sluit deze kaart weer aardig aan op het thema van onze lopende challenge.
Wat echter nieuw is, is dat ik deze keer de stempel ingekleurd heb met Magicals van Lindy's Stamp Gang.... en ik vrees dat ik weer een verslaving rijker ben. Wat kleurt dat fijn!! Wenda laat HIER zien hoe je stempels kunt inkleuren met Lindy's Stamp Gang.
Behalve de afbeelding zijn de bloemetjes en de blaadjes ook op kleur gebracht met Lindy's Stamp Gang. Trouwe bezoekers van ons blog hebben HIER gezien hoe Wenda witte bloemetjes een prachtige kleur geeft.


Ik ben begonnen om een strook van 29x14,5cm te snijden uit wit cardstock van Aurelie. Dit is prachtig stevig cardstock zeer geschikt voor scrapkaarten waarop het een en ander aan embellishments geplakt is. Gebruik je nl. minder stevig cardstock dan is je kaart topzwaar en kun je de kaart niet neerzetten; dus ben je dan genoodzaakt de binnenkant ook te bekleden (wat overigens ook een hele leuke bezigheid is).
Daarna heb ik uit de paperpad 'Hello Again' van Carta Bella een velletje gepakt en op 14x14cm gesneden en op de basiskaart geplakt. Ga je brads of eyelets o.i.d. op je kaart verwerken, dan zou ik de kaart eerst helemaal opbouwen vanaf het designpapier en het geheel als laatste op de basiskaart plakken.
Vervolgens heb ik 1 strook van 12x6cm en 1 strook van 12x3,5cm uit dezelfde paperpad gesneden en ook op de kaart geplakt. De randen heb ik bewerkt met GlimmerInkt van ScrapBerry's.
De afbeelding 'Bunny&Plums' is gestempeld op aquarelpapier en gestanst met een stans van MFT. Uit een velletje designpapier heb ik vervolgens een rand gestanst, zodat de afbeelding er precies in valt. Hiervoor heb ik dezelfde maat gebruikt als voor de afbeelding en een maatje groter. Beide stansen heb ik met verwijderbaar plakband in elkaar op het designpapier geplakt en vervolgens door de stansmachine gehaald en op de kaart geplakt. Daarna heb ik de gekleurde blaadjes en bloemetjes op de kaart geplakt. Omdat ik de bloementoef niet helemaal af vond, heb ik een aantal takjes (Tattered Lace) uit het designpapier gestanst en daar de 'gaten mee gevuld. Om het helemaal af te maken heb ik er kunststof bloemetjes van ScrapBerry's tussen gedrukt.
De tekst heb ik in Paint gemaakt en daarna uitgesneden en op 2 gestanste labeltjes van MFT geplakt.
Als laatste zo hier en daar wat plakparels van ScrapBerry's op het aquarelpapier geplakt en klaar is de kaart.

Hier nog even de gebruikte materialen op een rijtje:


- Cardstock: Aurelie Kalos Collection Cardstock Pack A4 (AUKC1001)
- Designpapier: Carta Bella 'Hello Again'
- Kleurmedium: Lindy's Stamp Gang Magicals:
* Beauty School Dropout Magical Flat Set (MAG-FLAT03)
* Autumn Leaves Magical Set (MAG01)
- Inkt: ScrapBerry's Pigment GlimmerInktpad (SCB1210403) 
- Stansen: * MFT DieNamics Stitched Rectangle (MFT-506)
* MFT DieNamics BluePrints 13 (MFT-453)
* Tattered Lace Ornate Leaves (D214)
- Kunststof bloemen: ScrapBerry's Fairy Tale
- Plakparels: ScrapBerry's Colourful Dreams


Follow Me on Pinterest

5 opmerkingen:

Wenda zei

Wat een mooie kaart weer en super gekleurd met de magicals Angela.

Hugs Wenda

Aartje zei

Hij is heel erg leuk geworden Angela. En het kleuren is je heel goed af gegaan. Je bloemen passen er op deze manjer perfect bij.
Groeten, Aartje

Wil Frutsel zei

Prachtig Angela, mooie stempel en kleuren en alles zo prachtig op elkaar afgestemd!!
xx Wilma

Ellen zei

Wat een lieve kaart! Mooi hoe alles qua kleur bij elkaar past.

Lenet zei

wat een super schattig kaartje..