zondag 27 augustus 2017

Ark van Noach

Hallo allemaal,

In een vorige blogpost  liet ik al zien dat je de diertjes van de Ark van Noach ook op een andere manier kan gebruiken, maar vandaag wil ik hem ook graag in zijn "originele" vorm laten zien.

De stans bevat eigenlijk alles wat je nodig hebt om deze ark te maken. Ook de golven zitten bijvoorbeeld op deze stans. Ik heb voor deze kaart alleen de wolkjes (ook Cottage Cutz) toegevoegd.
Je begint om in de diverse kleuren de delen van de diertjes uit te stansen. Het is hierbij heel handig om bijv. Stick it te gebruiken. Omdat een aantal delen best klein zijn kun je ze hiermee makkelijk verwerken en op de kaart plakken.
Voor deze kaart heb ik de kleuren van het voorbeeld op de stans aangehouden, maar je kunt hier natuurlijk ook je eigen draai aangeven.

Als achtergrond papier heb ik het papier van Couture Creations By the Sea gebruikt. Ik heb alle randen bewerkt met wat inkt en een blendingtool van Aurelie. De tekststempel is van My Favorite Things. Verder alleen nog wat plakpareltjes (oeps ik zie nu op de foto dat er eentje verschoven is)

Hieronder nog even de gebruikte produkten op een rijtje:
Ark van Noach Cottage Cutz CC-304
Vuurtoren met wolken Cottage Cutz CC-113
Couture Creations Sea Breeze paperpad 6 x 6 CO724651
My Favorite Things Happy Banner MFT-499
Stick It Adhesive SK-155 

Fijn dat je vandaag weer even langskwam en ik zou het heel leuk vinden als je een reactie achter wilde laten. 


Follow Me on Pinterest

2 opmerkingen:

GerJanne zei

Wat super leuk zeg. Heel fijntjes denk ik, als het allemaal op een kaart past...
GerJannne

Joke zei

Die is prachtig geworden Aartje. Ik heb gezien hoeveel kleine onderdeeltjes dit waren. Het is vast een heel zoekplaatje geweest om alles weer netjes i elkaar te leggen. Het geheel is prachtig zo met dat mooie blauwe papier erachter.
Groetjes Joke