woensdag 11 oktober 2017

pinguïns voor de kerst


Hallo creatieve blogger,

Ben al helemaal in de kerst kaarten geloof ik en dat is nog niet eerder gebeurd want meestal begin ik  eind november en is het haasten om ze op tijd op de post te hebben dus ik laat deze aanval maar op me afkomen hihi.
Voor de kaart van vandaag heb ik alleen gewerkt met stansen en papier, want deze pinguïns zijn toch echt wel super leuk.


Ben begonnen om een achtergrond te maken met de Spellbinder stans "Tumbling Blocks Quilt" (is wel zo leuk om te doen). Al het gekleurde papier komt uit de Aurelie Kalos Collection, zo makkelijk een set van 24 kleuren.


Op de achtergrond heb ik als eerste een tekst van Tattered Lace aangebracht in zilver karton hierna ben ik aan de slag gegaan met de pinguïns van Cottage Cutz. het is wel een hele leuke set en je kan er nog een hoop kanten mee op de sjaal en kerst muts zitten los dus je kan ze ook goed een zomerse kaart maken met een strand stoel of parasol. Ook zitten er losse vleugeltjes bij die je kan gebruiken maar hoeft niet zie hij er toch weer net anders uit.
Heb ze nu alleen uit gestanst en opgeplakt maar je zou ze ook eerst nog met wat inkt kunnen bewerken om een wat speelser effect te krijgen.

Gebruikte materialen zijn :

Stans Cottage Cuts : Penguin With Present (CC-346)
Stans Tattered Lace : Vintage Merry Christmas (ETL294)
Stans achtergrond Spellbinders : Tumbling Blocks Quilt Etched Die D-Lites (S2-276)
Zilver karton Aurelie : Chromolux Cardstock Silver (AUSP1018)

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kerst kaart.Follow Me on Pinterest

4 opmerkingen:

GerJanne zei

Heel leuk inderdaad. Je achtergrond doet me denken aan zo'n doosje van vroeger: Mozaïek. Allemaal houten figuren om een patroon te leggen. De pinguïns zijn ook heel leuk!
GerJanne

Ellen zei

Mooie achtergrond voor deze leuke pinguïns!

Mariken zei

Enig kaartje, en ik ben gek op pinguins! Wat zijn ze grappig!!

Aartje zei

Wat een puzzel om z'n mooie achtergrond te krijgen. Het effect is heel mooi.
Groeten, Aartje