woensdag 22 juni 2016

My Creativity .....


Hallo creatieve blogger,

Het is woensdag en dus eigenlijk tijd voor een video maar dit is me niet gelukt voor vandaag daar mijn lijf mij momenteel compleet in de steek laat. Maar ik heb wel een kaartje voor je gemaakt, het is een kaart geworden met als basis een stans van Elizabeth Craft Design.
Het is een "Pivot Card" en hierbij stans je midden in je kaart wat je dan vouwt en komt het als je de kaart open maakt mooi naar je toe en dit is er in verschillend modellen. De kaart is 15 x 15 cm en deze gestanst vervolgens 3 x een vierkant van 14 x 14 gestanst hierbij de labels er uit geknipt. Bij deze de randen bewerkt met paarse inkt. De bij horende labels (2 maten) 2 x gestanst op grootste twee een achtergrond stempel met paart gestempeld en op de 2 kleinere een tekst van uit de set "Coffee - van Elizebeth Craft" gestempeld. dit alles op elkaar op de labels in de kaart geplakt.


Op de voorkant van de kaart een afdrukje geplakt en afgewerkt met de bloemen stans "Jasmine - Elizabeth Craft" deze bloemen en bladeren eerst met inkt bewerkt en tegen het afdrukje aan gewerkt.


Op de boven staande foto zie je hoe het label mooi naar je toe komt als je de kaart opent, de binnen kant van de kaart afgewerkt met stempeltjes uit de zelfde set als de tekst en een plaatje gemat op paars cardstock.


Gebruikte materialen : 
Elizabeth Craft : Coffee Clear Stamps (CS010)

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en lees je reactie graag.


Follow Me on Pinterest

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Mooi kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Aartje zei

Mooie kaart Wenda, Leuk dat bewegende gedeelte.
groeten, Aartje

Ellen zei

Wat een mooie bloemetjes op je kaart!

Angela zei

Prachtige kaart Wenda.... leuk modelletje en schitterende bloementoef!

GerJanne zei

Deze is prachtig Wenda! Mooie kleuren en het model is enig!