zaterdag 22 augustus 2015

Under the Sea 2

Hallo allemaal,

In mijn vorige blogpost liet ik jullie 2 kaarten zien met de Under the Sea stempel en stansenset van Taylored Expressions. Ik liet jullie toen een framekaart en een card in a box zien. Ik gaf toen ook al aan dat ik dacht dat je deze set heel goed zou kunnen gebruiken voor Clean and Simple kaarten. Dat wilde ik natuurlijk zelf ook even proberen. Normaal maak ik nooit CAS kaarten, dat vind ik namelijk het moeilijkste wat er is. Maar voor deze set wilde ik de uitdaging graag aan gaan. Ik maakte er weer 2: Natuurlijk met mijn favoriet de krab en ook een met de kwallen.

Het eerste kaartje is met de krab.

Ik gebruikte hiervoor oranje cardstock van 14,5 x 22 cm. Hierop kwam wit cardstock van 10,5 x 14 cm.  In dit witte stuk cardstock maakte ik met de aurelie cirkel nesting dies (aucd1007) op 3 plekken een rond gat met de kleinste stans (doorsnee 2,3 cm.) Ook stempelde ik hierop de leuke tekststempel van de Under the Sea stempel set.  Vervolgens heb ik 3 x de krab gestempeld en uitgestanst. Deze heb ik gekleurd met alcoholmarkers. Ik heb de krabjes daarna heel speels tussen de cirkels uit laten komen. Met een zwarte fineliner zette ik nog een rand om de kaart.Het tweede kaartje is met een recht een kaartje. Het is slechts 10 x 10 cm groot. De basis is een stuk wit cardstock van 10 x 20 cm. Hierop een stukje lichtblauw cardstock van 9,5 x 9,5 cm en daarop wederom een stukje wit cardstock van 9 x 9 cm.
Hierop 2 leuke kwallen die ik met de under the sea set heb gestempeld en uitgestanst. Deze heb ik met 3d foam op de kaart geplakt en vervolgens nog een paar "waterdruppels" gestempeld. Ook deze zitten op de set van under the sea. De waterdruppels heb ik daarna bewerkt met stickels.
De tekststempel die ik gekozen heb is van MFT. Je ziet dat de Under The Sea stempelset dus ook prima te combineren is met andere merken.

Hoewel CAS kaarten helemaal mijn ding niet zijn, vind ik deze wel goed gelukt. Het is dus echt een stempel/stansen set waar je heel veel kanten mee op kunt.


Nog even de gebruikte materialen op een rijtje:
# stansen: Taylored Expressions Under the sea (TE613)
                                     Aurelie Circle Nesting Snij en Embossingmal (AUCD1007)
# stempelset: Taylored Expressions - Under the Sea (TEFS-126)
                                      My Favorite Things - Pure Innocence  Happy Banner (PI-224)
# Plakmiddelen: JEJE Product- 3d Foam (3.3100)

Ik hoop dat ik jullie met deze kaarten weer heb kunnen inspireren.


Follow Me on Pinterest

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind ze eniggg!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Angela zei

Deze stempels lenen zich inderdaad geweldig voor CAS kaarten!!!
Dat bewijzen jouw kaarten wel Aartje; toppertjes!!
xxAngela

GerJanne zei

Hee Aartje,
Wat een leuke kaartjes. Misschien moet je even wennen aan de legte op zo'n kaartje, want je zou echt niet zeggen dat je moeite met CAS kaartjes hebt.

Groetjes, GerJanne

Hermien zei

Wat een leuke kaartjes Aartje

Groetjes Hermien

Lydia Boode zei

Vind ze heel gaaf geworden.
Hugs

Wenda zei

Wat zijn ze leuk Aartje, zo simpel maar zo leuk.

Hugs Wenda