maandag 10 augustus 2015

Coffee


Goedemorgen lieve bloggers,

Vandaag aan mij weer de eer om jullie een kaartje te laten zien het is er een gemaakt met producten van "MFT". Het achtergrond papier is uit een blokje van "Authentique" Specrtum Series 1 een een handig blokje, 12 verschillende basis kleuren met dotjes, streepjes, ruitjes en klein motiefje. Persoonlijk hou ik daar erg van ook om het de combineren met andere blokjes waar dan weer drukkere patronen in zitten.


De kaart heb is gemaakt voor een vriendin (buurvrouw), we drinken vaak s'morgens even een kopje koffie en nu is ze op vakantie en deze kaart ligt klaar als ze thuis komt. Het stukje papier is gestanst met de stans "3x4 NB paper" en vervolgens gestempeld met de background stamp "Notebook paper". het geheel gekleurd met twee kleuren inkt ook van MFT en als laatste een tekst stempel er op.
De koffie bekers "Coffy Cup" uit gebroken wit gestanst en een blauw label er op (blauw is haar lieveling's kleur).  


De kaart is afgemaakt met bloemen deze zijn gestanst uit het papier blokje van"Carta Bella"van de lijn "Soak up the Sun" deze is bijn leeg maar dan heb je altijd wat restjes over en die gebruik ik dan voor dit soort dingen. De stans die hier voor gebruikt is is "Upsy Daisies" een van mijn eerste stansen van MFT en ook wel de meest gebruikte denk ik.


Dit is de binnen kant van de kaart met stempels uit de set "Perk up" net als de tekst stempel op de voor kant, helemaal op koffie gericht en hele leuke teksten (kon ze niet allemaal op de kaart kwijt). Er nog wat bijschrijven en klaar is de kaart.


Gebruikte materialen zijn:


3x4 NB Paper

Hoop dat dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en ben benieuwd naar jullie reacties.


Follow Me on Pinterest

5 opmerkingen:

Aartje zei

Hoewel ik een enorme theeleut ben, vind ik dit wel een superleuke kaart. Leuk om iemand zo weer te verwelkomen na haar vakantie
Groeten, Aartje

Aartje zei

Hoewel ik een enorme theeleut ben, vind ik dit wel een superleuke kaart. Leuk om iemand zo weer te verwelkomen na haar vakantie
Groeten, Aartje

GerJanne zei

Heel gaaf. Ik ben een echt koffieleut! Zou dit heel leuk vinden om na mijn vakantie van de buurvrouw te vinden...
Groetjes,
GerJanne

Angela zei

Gaaf idee Wenda...... zo wil ik ook wel verwelkomd worden!
Leuke combinatie dat blauw met het roze en groen van de bloemen!!
xx Angela

Lydia Boode zei

Krijg spontaan trek in een bakkie, kom zo ff langs :)
Hugs