vrijdag 8 mei 2015

Betje stempels...

Hallo allemaal...
Onlangs is van Aurelie een stempelserie uitgekomen. Het zijn 8-tal stempels van 'Betje'.
Een aantal kaarten gemaakt met Betje is inmiddels al voorbij gekomen. Ook ik ben met deze stempels aan de slag gegaan. Het zijn behoorlijk grote stempels  en ideaal voor diegene die moeite hebben met het opbouwen van een kaart. Je hoeft nl. niet zoveel meer op te bouwen, want de kaart is met deze stempel nagenoeg vol. Een leuk velletje papier erachter, eventueel wat kleine accessoires en klaar is Kees.Beide stempels zijn ingekleurd met kleurpotloden van Faber Castell en zo hier en daar voorzien van wat glitterglue.
Voor de beterschapskaart heb ik designpapier uit de paperpad Traditions van Carta Bella gebruikt. Een velletje met bloemetjespatroon en een effen velletje, zodat daar een tekst opgestempeld kan worden; in dit geval beterschap. De kaart is verder afgewerkt met een paar bloemetjes en wat lint met een bedel....
De onderste kaart heeft een vrolijk karakter... daarvoor heb ik een velletje designpapier uit de paperpad Double the Fun van Taylored Expressions gebruikt. Ook de ballonnetjes en de banners (geknipt uit de Party Banner Cutting Plate) zijn van Taylored Expressions.
Het een en ander is op de kaarten geplakt met Aurelie Tacky Glue.

Hier nog even de gebruikte materialen op een rijtje:
*Aurelie Betje stempel Get Well (AUCS1017)
*Aurelie Betje stempel Party (AUCS1011)
*Faber Castell Polychromos kleurpotloden (FC-110013)
*Carta Bella Traditions paperpad (CB-TR8014)
*Taylored Expressions paperpad (TEPP101)
*Taylored Expressions Party Banner Cutting Plate (TE217)
Taylored Expressions Little Bits Balloons (TE414)
Aurelie High Quality Tacky Glue  (AUG1001)


Ben benieuwd wat jullie van deze nieuwe stempellijn van Aurelie vinden...

Follow Me on Pinterest

3 opmerkingen:

Aartje zei

Lekkere vrolijke kaarten Angela. En inderdaad je hoeft met deze stempels niet veel meer op te bouwen om toch een mooie kaart te krijgen.
Groeten, Aartje

Anoniem zei

Je hebt leuke, vrolijke kaarten gemaakt. Toch ook wel een uitdaging om met zo'n grote stempels aan de slag te gaan, maar het is jou erg goed gelukt!

Wenda zei

Super kaarten geworden Angela, knap gemaakt.