zaterdag 18 april 2015

Lente

Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie weer voorzien van wat inspiratie. Ik heb vandaag weer een kaart voor jullie met het prachtige papier van Graphic45. Deze keer heb ik gekozen voor het papier uit de lijn "Time to Flourish". In deze lijn is het hele jaar verwerkt, van papier in winterkleuren, mooi lente pagina's maar ook herfst en zomerkleuren. Voor iedere maand is er een ander thema passend bij het jaargetijde. Echt een aanrader waar je een heel jaar plezier van kunt hebben.


De basis is creme cardstock van 15x15 cm. Hierop een vel designpapier uit het bij de lijn Time to Flourish horende patterns and solids in de maat 14,5 x 14,5 cm.
Daarna uit de paperpad het designpapier. Prachtig in groen/paarse tinten voorzien van mooie bloemen en teksten. Uit de paperpad heb ik ook 2 afbeeldingen geknipt. een rechthoekige vorm en een vierkante. Daarnaast zitten er in de paperpad ook leuke "postzegels". Deze mochten natuurlijk ook niet ontbreken.

In de linkerbovenhoek heb ik de prachtige vlinder van Aurelie gedaan. Deze heb ik in 2 verschillende tinten paars gestanst en deze iets laten verspringen. Op het lijfje van de vlinder heb ik een paar strass-steentjes geplakt.
Ook heb ik 2 kleine houten vlindertjes op de kaart verwerkt. Van Aurelie zijn er hele leuke doosjes met verschillende houten figuurtjes. Deze komt uit het doosje botanische tuin, waar diverse soorten vogeltjes, vlinders, libellen en bloemen zitten. Ik heb deze met inkt in de juiste paarse kleur gemaakt.
Verder nog wat paarse bloemen waaronder een takje en blaadjes van Tattered Lace (sentimental florals) uitsteken.
Als slot nog een randje kant, wat plakparels en een organza strik met een charm.


Hier nog even de gebruikte materialen op een rijtje:
Graphic45 Time to Flourish 8x8 paperpad 4501054
Graphic45 Patterns & solids 4501053
Aurelie vlinder snijmal AUCD1005
Aurelie botanische tuin houten ornamenten AUWO1001
Tattered Lace Sentimental Florals ACD094

Ik hoop dat ik jullie met deze kaart heb kunnen inspireren om ook weer iets moois te maken. Misschien heb ik je wel over de streep gehaald om mee te doen aan onze challenge. Het zou leuk zijn als we je inzending daar terug zien. Er is een prachtige stempel te winnen deze maand.
Follow Me on Pinterest

7 opmerkingen:

ellyscard creatief zei

Super kaart.Erg mooie layout.
Inderdaad prachtig papier.
Gr Elly

KarinsArtScrap zei

een mooi vrolijk kaartje
Gr Karin

Anoniem zei

Toppie!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Gertrude zei

WOW, ein Traum diese Karte
glg Gertrude

Original handmade by Janneke zei

Een hele mooie kaart Aartje. En het dp vind ik echt schitterend!

Groetjes Janneke

GerJanne zei

Dit is een schitterend kaartje. Zo fijntjes en de kleur vind ik ook helemaal mooi.
Groetjes.
GerJanne

Ellen zei

Mooi Aartje! Alles kleurt echt prachtig bij elkaar.