vrijdag 19 december 2014

Tennis

Hallo allemaal,

Omdat iedereen de kerstkaarten inmiddels wel klaar heeft laat ik jullie vandaag weer een sportieve mannenkaart zien. Het papier van Graphic45 Good Ol' Sport leent zich daar uitstekend voor. In de paperpad van 8x8 inch zitten prachtige vellen met plaatjes, randen en postzegels. Ook zijn er diverse sporten vertegenwoordigd dus je kan er alle kanten mee op.
De basis van deze kaart is een stuk cardstock van 15x30 cm. Hierop een stuk cardstock in rode kleur van 14,6x14,6 cm en vervolgens het designpapier in de maat 14x14 cm
Ik heb vandaag voor een plaatje van een tennisser gekozen. Uit 1 van de vellen waarop oude krantenknipsels staan heb ik een paar stukjes over tennis geknipt. Deze heb ik achter de afbeelding verwerkt. Van het groene streep papier heb ik een strook geknipt van 4 cm breed. Deze heb ik verticaal gelegd en door de maat van het papier houd je dan nog een klein strookje over wat ik horizontaal verwerkt heb. Op het horizontale strookje heb ik vervolgens een klein blauw strookje tennisrackets geplakt wat ook op 1 van de designvellen in het blok zit.

Ik vind de mini pennants van My Favorite Things  heel goed bij het sport thema passen dus die heb ik hier voor gebruikt. Als banners bovenin en als vlaggetje onderin.
Alle randen heb ik bewerkt met distress inkt vintage photo.

Hieronder nog even de gebruikte materialen op een rijtje


Graphic45 Good 'ol Sports 8x8 inch  4500865
My Favorite Things Mini Pennants  MFT-099
Aurelie high quality tacky glue 80 ml  AUGL 1001

Denken jullie ook nog aan de winter-challenge en de mega candy die we hebben.
Ik hoop dat ik jullie weer wat heb kunnen inspireren en vindt het erg leuk als jullie een reactie achter laten.

Follow Me on Pinterest

5 opmerkingen:

Ellen zei

Hahaha, ik zit nog wel enigszins in de kerstmodus qua kaartjes, maar ik vind jouw tenniskaart ook helemaal geweldig! Wat een mooie, ouderwetse afbeeldingen heb je gebruikt!

Crea Astrid zei

Wat een leuke mannenkaart. Mooi papier ook.

Groetjes, Astrid.

carla zei

Een hele leuke mannenkaart.
Mooi samengesteld met leuke papiertjes en een prachtig plaatje.
Groetjes,
Carla

Elfje zei

Mooie kaart! Ideaal voor iemand die van tennis houd.
Groetjes,
Elfje

Chantal zei

Super mooie mannenkaart.
Groetjes, Chantal S