zondag 21 augustus 2016

Hoogvlieger

Hallo allemaal,

Ik denk dat jullie inmiddels wel begrepen hebben dat wij in de ban van de TODO zijn. Wat een mogelijkheden heeft dat apparaat!
Mijn collega's hebben inmiddels al allerlei toepassingen laten zien. (wil je een overzicht van alle TODO berichten klik dan even op het label TODO in de zijbalk of onderaan dit bericht)

Ik heb vandaag een vintage toepassing.



Ik ben begonnen met een basiskaart van kraft. Hierop het papier van Scrapberry's Mechanical Illusions. Ook de plaatjes komen uit deze lijn. Met de Rectangle waves van Aurelie heb ik uit het designpapier 2 vormen gestanst en deze op de kaart verwerkt.
 Alle randen zijn bewerkt met distress inkt vintage photo met behulp van de blendingtool van Aurelie.

Met de TODO heb ik de chevron stans met hotfoil op wit glad papier het motief gemaakt. Ik deed het niet helemaal goed en het motief was daardoor niet helemaal op het papier gekomen. Geen nood want ook dit is dan toch nog bruikbaar, ik vond het juist wel een mooie vintage uitstraling hebben.
 Ik heb er een strook van gesneden en deze bewerkt met distress inkt. Je kunt gewoon over de foil heen, daar gebeurd niets mee. Je haalt het zeker niet meer van je papier af! Ook de glans blijft mooi bewaard als je er met distressinkt overheen gaat.
De tandwielen komen uit een set van Xcut en het vliegtuigje in de bovenhoek is van Tattered Lace.
Onderin de hoek nog 2 plaksteentjes.

Zo zie je maar dat je met de TODO voor allerlei verschillende stijlen kunt gebruiken.

Hieronder nog een overzicht van de gebruikte materialen:

Scrapberry's Mechanical Illussions SCB220603200B
Scrapberry's adhesive gems auto vintage SCB25002011


Denken jullie nog aan onze challenge van deze maand. Er is een mooie prijs te winnen en de opdracht is deze keer heel makkelijk want alles mag!




Follow Me on Pinterest

3 opmerkingen:

Trusien zei

Mooie kaart Aartje, ik hou wel van vintage!

Ellen zei

Mooie vintage kaart!

Angela zei

Prachtige vintage kaart Aartje!