donderdag 25 december 2014

Time to party

Hallo lieve lezers,

Op deze eerste kerstdag wil ik iedereen namens het hele craftliners team super gezellige feestdagen toewensen. Voor vandaag heb ik een feestelijke kaart voor jullie. Ik heb hierbij het mooie dessinpapier en perkamentpapier van de jubileumcollectie van Pergamano gebruikt.

 
 
Op een rechthoek van bordeaux kaartkarton van 21,5 x 14,5 cm heb ik een vouwlijn gemaakt op 7,5 cm. Op het achterblad heb ik een roze vierkant bevestigd van 14,1 x 14,1 cm, een wit vierkant van 13,7 x 13,7 cm en een vierkant van dessinpapier van 13,3 x 13,3 cm. Op het voorblad heb ik een roze rechthoek vastgezet van 7,1 x 14,1 cm, een witte rechthoek van 6,7 x 13,7 cm en een rechthoek van dessinpapier van 6,3 x 13,3 cm. Op heel lichtgroen kaartkarton heb ik de tekst time to party gestempeld. Hier heb ik een cirkel van gesneden en die heb ik op een geschulpte cirkel van bordeaux kaartkarton bevestigd.
 

Uit de jubileumcollectie perkamentpapier heb ik de afbeelding met champagneglazen genomen en die heb ik op wit papier vastgezet. Dit heb ik op gewoon perkamentpapier bevestigd en vervolgens heb ik met multi grid 25 het kader geciseleerd en geperforeerd. Dit heb ik langs de buitenste perforaties geknipt en op een rechthoek van bordeaux kaartkarton van 6,6 x 7,6 cm vastgezet. Met één van die geweldige mallen van Tattered Lace heb ik 2 hartjesranden gesneden en deze aan beide zijden van de afbeelding bevestigd. Het geheel heb ik op de kaart vastgezet.


Linksonder de afbeelding heb ik een aantal papieren bloemen bevestigd. De bordeaux bloemen heb ik gemaakt met de rolroosjesmal van My Favorite Things. Ik heb een plakparel in de bloemhartjes vastgezet. De groene bladeren zijn gemaakt met een mal van Tattered Lace. De bloemen en blaadjes heb ik geplakt met tacky glue van Aurelie, hele fijne lijm om te gebruiken. Dit was mijn laatste post voor dit jaar. Ik zie jullie terug in 2015.
 
Gebruikte producten:
 
 
Pergamano jubileumcollectie perkamentpapier (62601)
Pergamano jubileumcollectie dessinpapier (62602)
Pergamano gewoon perkamentpapier (61406)
Pergamano multi grid (31435)
Tattered Lace beloved borders (ACD268)
Tattered Lace ornate leaves (ACD214)
My Favorite Things mini royal roses (MFT-158)
Aurelie tacky glue (AUGL(1001)

 
Follow Me on Pinterest

3 opmerkingen:

Crea Astrid zei

Wat een prchtige kaart en mooi gedaan met het pergamano. Fijne feestdagen.

Groetjes, Astrid.

Unknown zei

hallo,
heel mooie kaart en fijne feestdagen.
groetjes

Lydia Boode zei

mooi ;)