maandag 26 maart 2018

Ecoline


Hallo creatieve blogger,

Wie heeft het nog nooit gebruikt Ecoline, geloof dat we er allemaal mee opgegroeid zijn. na de kleuter jaren eigenlijk niks mee mee gedaan, waren de laatste jaren geloof ik al 30 kleuren maar ze hebben intussen 60 kleuren.
Nou daar moet toch wel weer mooi mee te kleuren zijn dacht ik zo dus wat aan geschaft en aan de slag gegaan. 


Heb als eerste een stempel afdrukje aan gebracht op aquarel papier.


Dit afdrukje heb ik voorzien van een laagje maskeer vloeistof en dit even laten drogen. Vervolgens op een sheet 3 kleuren onder elkaar aangebracht paarsblauw, blauw en groen. De sheet en het papier een beetje nat gespoten en de sheet op het papier aangebracht beetje duwen en de kleur sturen door de druk.


De scheet weer voorzichtig verwijderen en het papier laten drogen, zelf laat ik het liever aan de lucht drogen dan met een heat-gun heb toch het idee dat je papier dan nog meer vervormd. Als het papier helemaal droog is kan je de maskeer vloeistof er zo afrollen en dan je het afdrukje verder in kleuren.


Het afdrukje dus ook met ecoline gekleurd weet alleen niet meer welke kleuren ik voor wat gebruikt heb moet weer even zoeken naar goede combinatie's.

Gebruikte materialen zijn : 

Stempel : Collectable Mini Rubber Stamp No. 56 Dear Alice (GOR 907155) Heb zelf de grotere stempel gebruikt maar die is niet meer op voor raad.
Kleurmedium : Ecoline

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en geniet van de dag.


Follow Me on Pinterest

5 opmerkingen:

KarinsArtScrap zei

prachtigggggg

gr karin

Angela zei

Geweldig mooi Wenda.
Maakt niet uit welk medium.... jij kunt er prachtig mee kleuren; top!
Dank je voor de uitleg!

Ellen zei

Ziet er echt prachtig uit!

Sarah zei

Prachtig!! Heel mooi!x

Aartje zei

Wow Wenda, dit ziet er weer fantastisch uit.
Groeten, Aartje