woensdag 10 mei 2017

Jasmijn


Hallo creatieve bloggers,

Vandaag wil ik je nog een doosje laten zien wat ik in januari al gemaakt heb we hebben toen bij ons in de straat een baby boem gehad, in 5 dagen tijd 3 nieuwe wereld burgers er bij. Ken de ouders niet meer dan van een praatje in de straat maar vond het toch wel leuk om een kleinigheidje te kopen en een doosje om heen te maken.


Voor het doosje van de meisjes heb ik als basis gekozen voor de kleur bloesem van papicolor, hier van heb ik een doosje en deksel gemaakt. Deze heb ik beplakt met hagelwit waar ik eerste met een achtergrond stempel van MFT hele kleine dotjes op heb gestempeld in de zelfde kleur als de basis van het doosje.


Op de rand van de deksel heb ik de naam en de geboorte dag aangebracht met de kleine letters en cijfers van. Het doosje verder afgewerkt met sterren in de zelfde kleuren, voor op de deksel twee bloemen met blaadjes gestanst en opgeplakt alles van MFT.


Als kleinigheidje heb ik een beertje met knuffel lapje eraan gekocht en paste er mooi in. Voor het jongetje heb ik het zelfde gemaakt maar dan met de basis de kleur blauw, alle kers verse ouders waren er blij mee. 


Gebruikte materialen :


Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met dit doosje ( de andere had ik al weg gebracht voor ik er aan dacht foto's te maken) 
Follow Me on Pinterest

3 opmerkingen:

Angela zei

Wat een enig kraamcadeautje Wenda!
xxAngela

sjanie zei

Ziet er leuk uit, Wenda.
Jammer dat je van de andere geen foto's heb.

Groetjes, Sjanie

Ellen zei

Superlief dit doosje!