zondag 14 augustus 2016

Accordion Retrangle


Hallo creatieve blogger,

Heb vandaag een leuke accordeon kaart voor je gemaakt met een stans van "Elizabeth Craft Design - Accordion Retrangle", nou heb je hele leuke bijpassende randen die op het buiten frame passen maar die heb ik nog niet in mijn assortiment.Zonder de randen is het wel erg kaal dus dit heb ik opgelost door 3 x de stans "Modern Marocco van MFT te stansen uit glad wit papier en deze voor zien van de licht blauwe folie van TODO.


Heb het in z'n geheel met de bijten randen op de kaart geplakt en voorzichtig langs de randen weg geknipt om zo toch een mooie rand op de kaart te hebben. Van de folie had ik het negatief nog over en dat heb ik aangebracht op het binnen frame van de kaart, het is cardstock van Papicolor en dat is niet helemaal glad vandaar dat het het er een beetje versleten uit ziet maar dat geeft ook weer een mooi effect.


Als laatste heb ik drie afdrukjes van Gorjuss gekleurd met de "Magicals" van "Lindy Stamp Gang", hoor vaak van mensen dat ze deze stempels zo donker vinden en dat is op de voorbeelden ook wel zo maar je kan ze natuurlijk op je eigen manier in kleuren. Als voor beeld hebben ze altijd zwart haar maar ik heb ze hier boven rood, bruin en blond haar gegeven en ook de rest van het afdrukje in frisse kleuren, dus het is maar net hoe je het zelf wil.

gebruikte materialen :


TODO : Machine
Kleur medium : Magical Flat Set

Hoop dat ik je weer heb kunnen inspireren met deze kaart en lees je reactie altijd met plezier.Follow Me on Pinterest

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een leuk lief kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

GerJanne zei

Heel mooi gedaan en goed opgelost als je de randen niet hebt. Wel bewerkelijk lijkt me, maar met een top resultaat.
Groetjes,
GerJanne

Trusien zei

Oh die is leuk Wenda. Zeker ook die randen met de TODO. Mooi apparaat lijkt me!

Aartje zei

De todo maakt ook al overuren bij jou zie ik. Ziet er prachtig uit.
Groeten, Aartje