zondag 10 juli 2016

Over de wereldzeeen

Hallo allemaal,

Hier in het midden van het land is inmiddels de zomervakantie begonnen en de zomer vind ik bij uitstek geschikt om maritieme kaarten te maken.Meestal gebruik je daar een blauwe kleur voor, maar ik heb deze keer gekozen voor rood. De basis is creme kleurig cardstock van 15 x 30 cm. Ik heb daarna van het rode designpapier een stuk gesneden van 14,5 x 14,5 cm. Dit op het cardstock bevestigt en daarna met een Aurelie stans een vierkant uit de voorkant gesneden. Op deze manier creƫer je een doorkijkje in je kaart. Het designpapier is van Carta Bella en heet Yacht Club.

Vervolgens heb ik de kaart aangekleed met de zeilboot van Aurelie (echt wel mijn favoriet deze zomer!)en een stuurrad (CottageCutz). De vlaggen heb ik uit het designpapier geknipt. Ik heb 2 stukken touw in elkaar geknoopt en deze op de kaart bevestigt.

Om alle kleine gestanste onderdelen op te plakken is het heel handig om Stick it te gebruiken. Dit plak je op de achterkant van je te stansen papier en daarna kun je het heel makkelijk verwerken.

In de binnenkant van de kaart heb ik een landkaart geplakt (deze komt ook uit het designpapier).

Hieronder nog even de gebruikte materialen:
Carta Bella Yacht Club paperpad (CBYC52015)
Aurelie Sailboat craft die  (AUCD1027)
Aurelie sqauare nesting snij en embossing die (AUCD1009)
CottageCutz Ship's wheel (CCE395)
Stick it Adhesive (SK-155)


Denken jullie nog aan onze challenge van deze maand. We hebben al een aantal mooie inzendingen, maar daar kunnen er natuurlijk nog veel meer bij. Het thema is vakantie!

En wisten jullie dat we ook een facebookpagina hebben. Je mag hier je kaarten laten zien die je gemaakt hebt met producten van Craftlines. We zouden het leuk vinden om je daar ook te zien. Klik even boven in de balk om er te komen.


Follow Me on Pinterest

4 opmerkingen:

Margot zei

Wat een mooie kaart!

Wenda zei

Hij is weer super mooi geworden Aartje en geniet van de zomer vakantie.

Hugs Wenda

Joke zei

Leuk dat rood, dat geeft een fris en bovendien originele look. Super gedaan.
Groetjes Joke

Ellen zei

Geweldige maritieme kaart! Mooi met die boot.