woensdag 24 september 2014

Celebrate Christmas

Hallo lieve lezers,

Van mooi dessinpapier wordt ik altijd heel erg vrolijk. Toen het nieuwe perkamentpapier van Pergamano en het dessinpapier van Aurelie binnenkwam, werd ik super vrolijk. Wat een mooie kleurtjes en schattige afbeeldingen. Ik heb er snel een leuke kerstkaart mee gemaakt.

 
Ik ben begonnen met het snijden van een vierkante kaart van glinster wit kaartkarton van 14,8 x 14,8 cm. Hierop heb ik het volgende papier bevestigd: dessin blauw van 14,4 x 14,4 cm en dessin roze van 13,4 x 13,4 cm. Van donkerblauw dessinpapier heb ik een vierkant gesneden van 11 x 11 cm. Met een mal van My Favorite Things heb ik CELEBRATE uitgesneden van wit glinster kaartkarton en dit achter het donkerblauwe vierkant vastgezet en het geheel op de kaart bevestigd. Op de onderste helft van de kaart heb ik een strook glinster wit kaartkarton vastgezet van 14,4 x 3 cm en hierop een strook perkamentpapier van 14,4 x 2,6 cm. Om de linkerzijde van het voorblad heb ik roze/wit en paars/wit touw gewikkeld en hier een metalen sneeuwvlok aan vastgezet.

 
 
Vervolgens heb ik een transparante glittersticker cirkel genomen en dit rond de afbeelding met uiltjes geplakt. De afbeelding heb ik langs de sticker uitgeknipt en op een even grote cirkel van wit papier bevestigd. Dit heb ik met foamblokjes op de kaart vastgezet.

 
Met de mooie sneeuwvlokken mal van Tattered Lace heb ik uit wit glinster kaartkarton de sneeuwvlokken gestanst en deze verspreid over de kaart bevestigd. Een roze plakparel in het midden van de sneeuwvlokken en je hebt een schattige kerstkaart, toch. Laten jullie je kerstcreaties ook zien op de Facebook pagina van Craftliners? Ik zou ze heel graag zien.
 
 

Gebruikte producten:
Pergamano perkamentpapier collectie this is the season (62606)
Aurelie design paper collection this is the season (AUPP1002)
My Favorite Things celebrate (MFT-328)
Tattered Lace snowflakes (ACD111)
 
Follow Me on Pinterest

2 opmerkingen:

Lillian de Vries zei

Prachtig Anja! Een feestelijke kaart voor het 100ste! Craftlines bericht!
Groetjes Lillian

Wenda zei

Schitterende kaart weer Anja.

hugs Wenda