donderdag 8 mei 2014

Zonnebloem

Hallo lieve lezers,
De stempels van IndigoBlu zijn helemaal geweldig om mee te werken. Ook in combinatie met perkamentpapier kun je hele leuke creaties maken.

De kaart is gemaakt van ecru kaartkarton en hierop heb ik een vierkant bevestigd van perkamentpapier stippen bruin. Aan de linkerzijde is een strook ecru kaartkarton vastgezet met daarop een iets smallere strook perkamentpapier zandsteen. Daarna heb ik nog 2 soorten lint bevestigd.

De stempel heb ik op gewoon perkamentpapier gestempeld met StazOn timber brown. De stempelinkten van StazOn drogen snel op perkamentpapier. Ik heb de stempel ingekleurd met de B-potloden van Pergamano perga liners en de kleuren daarna uitgewreven met een doezelaar en reukloze terpentine.
Bloemblaadjes: B8, B9, B3
Bloemhart: B9, B12, B3, B1
Bladeren: B15, B6
Met Pergamano multi grid 13 heb ik een rand geciseleerd en geperforeerd rond de zonnebloem en deze heb  ik langs de perforaties uitgeknipt. Ik heb achter de zonnebloem een cirkel van ecru kaartkarton (diameter 10,3 cm) bevestigd. Vervolgens heb ik het geheel met foamblokjes op de kaart vastgezet. Tenslotte heb ik nog 2 houten vlinders van Aurelie bevestigd.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Doen jullie ook mee aan de challenge met als thema lente. Ik zou het leuk vinden om jullie werkstukken te zien.
Gebruikte producten:
perkamentpapier gewoon; 61406
perkamentpapier stippen bruin: 61573
perkamentpapier zandsteen: 62911
stempel IndigoBlu sunflower: SI
Pergamano perga liners: 21452
Pergamano multi grid 13: 31423
Aurelie houten ornamenten: AUWO10013 opmerkingen:

corryskaart zei

hoi anja
een erg mooie kaart met gave stempel, met die mooie bloem erop ziet alles er perfect uit!
groetjes corry

Kreagrietje zei

Mooi Anja

Wenda zei

Schitterend Anja