woensdag 5 maart 2014

Hand Made Buttons


Hallo lieve lezers,

Nu gaan we dus echt van start om jullie om de dag een mooi project te laten zien hier op het blog. Hoop dat jullie allemaal mee hebben gedaan met de blog hop want daar zijn toch mooie prijzen te winnen zou ik zo zeggen.
Maar nu naar mijn kaart, het is weer een heel ander soort kaart dan dat ik normaal maak maar ben toch ook hier over tevreden. Het is meer een stempel kaart geworden met de stempels van Indigo Blu.Boven staande stempels zijn van de van de set "Sewing Mends the Soul" en zijn een beetje ingekleurd met potlood maar niet al te netjes want dat zou weer niet passen was mijn mening.


Deze kaartjes van MFT zijn weer van een Die-Namics "Sew Nifty" en zijn omwonden met glans draad. al het papier is bewerkt met distress inkt om het wat ouder te laten lijken.


Het kaartje met de tekst "Hand Made Buttons" komt ook weer van een set Indigo Blu stempels met de naam "" In Stitches". De knopen die er opgeplakt zijn komen van de MFT Die-namics "Button Border" deze zijn weer voor zien van Maga-flakes. 

Hoop dat het jullie heeft kunnen inspireren Overzicht gebruikte produkten.

10 opmerkingen:

Anja Bakker zei

Super kaart Wenda!

Lillian de Vries zei

Prachtige kaart!

Anoniem zei

heel mooi!

Astrid zei

Prachtige kaart,
Groetjes Astrid

Aartje zei

Wow, wat een prachtige creatie. Je kunt er naar blijven kijken.
Groeten, Aartje

Lillian de Vries zei

Mooi geheel! Mooie kaart!

Marijke zei

Een mooie kaart, maar in het echt is hij nog veel mooier. De teksten zijn geweldig en de plaatjes passen er heel goed bij. Toppie weer hoor!!
Groetjes Marijke.

Unknown zei

Een prachtige kaart, wens je veel plezier en succes in het team van Craftliners. Groetjes van Nettie.

Lydia Boode zei

Hij is super geworden vooral de flakes ;)

Yvonne zei

Knetter gave kaart!
groetjes Yvonne