dinsdag 26 mei 2015

Make a Wish


Hallo creatieve bloggers,

Het is vandaag weer mijn beurt om jullie iets te laten zien het is een zonnig kaartje geworden. Het achter grond papier komt uit een blokje van "Carta Bella" uit de lijn "Soak up the SUN" een heel vrolijk blokje zonnig papier kan je wel zeggen. 


Nou draag ik zelf geen bril maar blijf brillen op een of andere manier heel leuk vinden, op deze kaart komen ze dan ook veelvuldig terug. Het afdrukje is een digi van Redonkulous ( leuk afdrukje voor een vriendin die dit wel waardeert ), masker gemaakt en voor de achtergrond een stempel gerbuikt van "Echo Park"met de naam "Glasses". Deze achtergrond is gekleurd met de Olie pastel krijtjes van "Sakura" de digi zelf is ingekleurd met de Faber-Castell potloden.


Heb nog drie extra brillen van MFT aangebracht op de kaart "Geek is chic Glasses" de grote bril tussen de bloemen en de twee kleinere eerst op beide kanten "Stick it" geplakt, uit gestanst en op de boven kant glitter gedaan.


Tussen de bloemen blaadjes van "Tattered Lace" geplakt van de serie "Foliage". Wel het zelfde papier gebruikt als de rest van de kaart maar voor het stansen wel even met wat inkt van MFT over het papier gegaan om het toch een ander effect te geven.


Gebruikte materialen : 

Stans Blaadjes : Foliage (ACD181)

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart,

Gezellige dag gewenst allemaal.


Follow Me on Pinterest

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Sexy...:-)!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Ellen zei

Wat een lekkere, stoere kerel! Gaaf met al die brillen erbij.

Crea Astrid zei

Wat een leuke/sexy kaart Wenda.

Groetjes, Astrid.

corryskaart zei

wat een leuke vrolijke kaart en die digi is echt om te lachen zo leuk
groetjes corry

Aartje zei

Gave kaart Wenda!
Groeten, Aartje