maandag 12 mei 2014

A Good Friend


Hallo creatieve bloggers,

Het is weer mijn beurt om jullie een kaartje te laten zien en ik was helemaal in mijn nopjes. Nou ben ik zelf helemaal gek op kleine bloemetje s op mijn kaart en nu zijn er toch twee nieuwe dies van "Tattered lace" en die zijn zo leuk om zelf kleine bloemetjes mee te maken. Het afdrukje dat ik heb gebruikt is van Jess College Fund en is ingekleurd met copic's.


Leuk he die bloemetjes, meeldraadjes verschillende blaadjes, meeldraadjes alles zit er bij (ben zo lief bezig geweest). Er zijn twee verschillende soorten maar zou niet weten welke ik nou leuker vind, de bloemetjes zitten aan elkaar dus dat is wel erg handig 1 keer stansen en je hebt verschillende maten van het bloemetje. De tekst is van een A5 sheet van "Indigo Blu" staan ook zulke teksten op, deze tekst is weer gestempeld op een stans van MFT.


Gebruikte materialen zijn :
Tattered Lace - Beautiful Blooms - ACD299
Tattered Lace - Mini Blooms - ACD279
MFT - Sew Nifty
IndigoBlu - BFF

Hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en anders misschien om leuke kleine bloemetjes te gaan maken ik ga er zelf gauw weer mee aan de slag om meer varianten uit te vogelen.

Vergeten jullie niet om gezellig mee te doen met de Challenge ?  En de candy hier boven hebben jullie vast al gezien toch?????


Geen opmerkingen: