donderdag 24 april 2014

Torso


Hallo lieve bloggers,

Ben buiten mijn boekje gegaan want ben toch maar de torso gaan maken van Indigo Blu, daar heb ik wel even over getwijfeld daar dat toch geverfd moet worden en vieze vingers krijgt. Achter af heel blij dat ik het gedaan heb want hij staat super mooi in huis.


Ben begonnen om de torso in de zwarte gesso van Indigo Blu te zetten en na het drogen ben ik daar overheen gegaan met zilveren acryl verf ( gewoon met mijn vingers). De vleugels zijn van het Textured Mount Board van Indigo Blu "Flourishes Altered Ego" en ook deze heb ik zwart gemaakt met gesso.


Voor de rok wilde ik zwart stof gebruiken dat goed in model zou blijven staan maar dat kon ik niet echt vinden dus heb ik gewoon wit katoen genomen en aan beide kanten zwart geverfd met Acryl verf.


Op deze stof ben ik met de "Mega Flakes" aan de gang gegaan (wist niet of dat kon), nou kan jullie vertellen dat dat dus heel goed gaat. Heb voor de flakes gekozen voor de "Gin and Tonic". Deze flakes heb ik ook gebruikt op de vleugels. De stempels zijn van de serie "Good Times" ook weer van Indigo Blu.  


Op de hals en armen heb ik in de garage gezocht naar wat leuks en kwam dus terug met een paar RVS bouten en die er zo in gedraaid. De radars zijn ook van Textured Mount Board van Indigi Blu met de naam "Cogs and Gears Alter Ego" en deze ook weer zilver geverfd. Als laatste ze in gespoten met een beetje water want dat zijn ze een beetje buigbaar en ze toen op de torso geplakt, nog een klein beetje zwart er overheen en klaar.


Hoop dat ik jullie ook met dit project heb kunnen inspireren.Indigo Blu Mannequin Torso And Stand (TORS01)
Indigo Blu Gee-Sso Good - black Artist Quality Gesso 120ml (GSGB120)
Indigo Blu Mega- flake - Gin and Tonic (MF-GT01)
Indigo Blu Floursihes Altered Ego (AE-F)
Indigo Blu Cogs and Gears Altered Ego (AE-CG)
Indigo Blu Good Times Mounted (GOT Mtd)


6 opmerkingen:

Veerle - A colored mind zei

Een héél mooi eindresultaat en inspiratie heb je zeker gegeven, een super idee om de stof zo te bewerken met de verf en de flakes!

Anja Bakker zei

Wow Wenda! Ik ben ook niet zo van de vieze vingers, maar het resultaat mag er wezen.
Groetjes, Anja

Angela zei

Hahaha van mij mag je vaker 'buiten je boekje' gaan. Wat een schitterende torso Wenda!!! Een dikke 10; Benijdenswaardig mooi!!

Angela zei

Mooi!! Prachtige creatie zeg!

Lydia Boode zei

WAUW Prachtig zeg

Mo`s Art zei

Mooi hoor echt een prachtig resultaat. Heb je het textiel van de rok ook nog wat verhard met bijvoorbeeld iets als paverol? En hoe heb je de stof vastgemaakt...

Groetjes Monique